ANTALYA PİYANO DERSİ, Piyano Kursu, Özel Piyano Dersi

Antalya Özel Uygun Fiyat Piyano Dersi

antalya-piyano-dersi-kursu-ogretmeni3-yulya - logo

antalya-piyano-dersi-kursu-ogretmeni3-yulya - logo

Antalya Piyano Dersi

Yeryüzünü incelediğimiz zaman her tarafta bütün canlıların çıkarmış olduğu birbirinden güzel müzik sesleri hakimdir. Rüzgarların çıkardığı, kuşların örtüşmeleri, böceklerin çıkardığı sesler her türlü canlı cansız varlığın kendi içinde ahenkle çıkardıkları sesler vardır. Hepsi bir enstrüman gibi biz insanların hizmetinde bir senfoni oluşturmaktadırlar.

Beklide çok geçmiş zamanlarda insanlar bu canlılardan örnek alarak yola çıkmış ve bugün sahip olduğumuz müzik enstrümanlarını ortaya çıkarmışlardır. Mesela piyanonun tarihi çok eski bir tarih 1700’lere dayanmaktadır. Günümüze kadar birçok ekleme çıkarma yapılmış deneme yanılma yoluyla yeni bir sürü çalma teknikleri geliştirilerek bugünkü son halini almıştır. Ama bu demek değildir burası piyano için son duraktır. Aksine belki de bir yolun başlangıcıdır kim bilir?

O yüzden biz insanlarda canlıların bu ahengine uyum sağlamış ve kendi müziğimizi oluşturma yolunda sürekli bir şeyler öğrenip paylaşmışız. Tabi böyle sanata asırlardır hizmet veren mekanları da unutmamak lazım. Antalya yüzyıllardır medeniyetlere beşiklik ederken sana ta özelliklerde müziğe çok ciddi destek veren bir bölgedir.

Bugünde bu yazgı değişmemiştir piyano dersi almak isteyenlerin uğrak verebileceği, akıl danışacağı ve belki de piyano dersi almaya başlayacağı sevimli bir yerde Antalya özel piyano dersi verilmektedir. İsteyenlerin piyano çalışmaları yapabileceği, yarışmalara katılacakların eğitim alabileceği nezih bir yerdir.

Piyano Ve İnsan Sağlığı

Müziğin insan sağlığına olumlu etkileri saymakla bitmez. En önemlisi insanın yapısı gereği bir şey üretmek için yaratılmıştır. Eğer bir şeyler üretmezse ruhen ölü duruma gelir. Bu yüzden insan üreten bir varlık olduğundan, müzikle de sürekli üretim yapmaktadır.

Aynı çaldığı şarkıyı bile farklı yorumlamak insandaki üretim hissini yatıştırır. Bu şekilde mutluluk hormonunu salgılanmasına sebep olur. Müzikle uğraşan çocuklarda çok mutludur. Çünkü çocukluk enerjisi denilen doyuma müzikle ulaşabilir çocuklar bu yüzden insan sağlığı için önemli olan müziği yaşamımızın her alanına girmesini sağlamak gerekmektedir. Buna da bir enstrüman çalmayı öğrenerek başlamak gerekmektedir. Bunun için de en yakında bulunan eğitim veren böyle nezih yerlere giderek işe başlamalıyız.

Exit mobile version